Galetes veganes

10/01/2018
  • A tots ens agraden les galetes i els dolços, especialment als infants, però les galetes industrials estan plenes d’ingredients químics i innecessaris. Per això volem compartir una recepta senzilla i deliciosa de galetes que poden fer-se blanques, de llimona, amb trossets de xocolata, de xocolata, amb fruis secs, i molt més.

  • Ingredients:

    ½ tassa d’oli vegetal ( d’oliva o de coco queden molt bones)

    1 tassa de panela o 2/3 tassa de xarop d’agave

    2 i ½ tasses de farina

    1 culleradeta de llevat de rebosteria

    1 pessic de sal

    ½ tassa de llet vegetal

    Opcional: ratlladura de taronja o llimona, cacau en pols, trossets de xocolata, fruits secs, vainilla,...

  • En un bol barrejar l’oli, la panela i la llet, si es vol afegir la ratlladura o la vainilla.

    Barrejar i afegir la sal, la farina, el llevat i si es vol el cacau.

    Barrejar fins a obtenir una massa homogènia.

    En aquest punt es pot afegir els trossets de xocolata o els fruits secs i es torna a barrejar fins que estiguin ben repartits.

    Es crea uns xurros gruixuts de massa i s’emboliquen amb paper de film o bé embolcalls reutilitzables i es poden al congelador mínim un parell d’hores, màxim 3 mesos.

    Pre-escalfem el forn a 180ºC i traiem la massa del congelador.

    Tallem la massa a llesques i les posem sobre una safata amb un paper de forn o una làmina de silicona per a forn reutilitzable.

    Segons el gruix de les galetes necessiten entre 10 i 20 minuts de forn, quan estan rosses, al nostre gust, les traiem i les deixem refredar sense treure de la safata.

    Conservar en un recipient tancat un cop fredes.

    Esperem que us agradin!

Nonaina


comments powered by Disqus

cercar...

Últimes entrades

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesura de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la política de privacitat

Cerrar mensaje política de cookies