Select Page

Untada en pa, com a farcit d’un pastís, sobre fruita o en pancakes, la crema de cacau sempre és bona. Aquesta recepta és sana, només utilitza 4 ingredients i fa les delícies de tothom.

Ingredients:

200g d’avellanes torrades

2-3 cullerades de panela (o equivalent)

2-3 cullerades de cacau en pols

50 ml llet vegetal

En una batedora de vas posem les avellanes torrades, podem pelar-les si volem, i una mica de llet. Ho triturem, un cop estigui triturat hi afegim la panela i el cacau i tornem a triturar. Hi anem afegint llet vegetal fins que ens agradi la consistència.

Un cop aconseguida la consistència desitjada ja es pot menjar, o guardar en un pot de vidre a la nevera.

Les quantitats son orientatives, variaran depenent de si us agrada més o menys dolça, més presa o més líquida. Recordeu que un cop freda a la nevera la consistència canviarà fent-se més densa i espessa.

Bon profit!