Select Page

Ha arribat setembre i amb ell hem començat l’escola bressol. Hem hagut de preparar mudes de recanvi, gots, bates i motxilles, i els que utilitzem bolquers de tela hem hagut de preparar-los per a l’escola. Avui us volem donar cinc petits consells per a seguir utilitzant bolquers de tela a l’escola bressol.

Porta un bolquer per a cada hora que sigui a l’escola

Al menys al principi. Segons l’edat del nadó utilitzarà més o menys bolquers, però una bona mesura és portar un bolquer per a cada hora que el bebè es trobi a l’escola i un de més per si fes falta, d’aquesta manera és molt difícil que es quedin sense. Amb el temps anireu trobant el nombre necessari per el vostre fill o filla.

Utilitzeu folres de cel·lulosa

Per tal que les mestres o els mestres puguin llençar la caca a les escombraries i minimitzar la pudor que puguin fer els bolquers i per a facilitar la posterior neteja d’aquests, és aconsellable posar-hi un folre de cel·lulosa dins de cada bolquer.

Porta els bolquers muntats i a punt per posar

Per a facilitar el canvi de bolquers, si n’utilitzeu de butxaca o bé de pop-in, és recomanable dur-los muntats de manera que no suposi més temps al personal de l’escola.

Porta una bossa impermeable reutilitzable

Per als bolquers bruts porteu una bossa impermeable reutilitzable grossa, ja que les bosses de plàstic poden tenir fugues i provocar taques o pudor tant a l’escola com a la motxilla del nostre fill o filla.

I les tovalloletes, què?

Doncs tenim dues opcions, podem optar per a portar tovalloletes de tela o de les d’un sol ús.

En cas d’escollir les d’un sol ús és millor optar per a tovalloletes biodegradables, sense químics i procedents de boscos sostenibles. La revista Opcions va fer un estudi de les diferents marques del mercat que us pot ser útil.

Esperem que aquest curs sigui molt feliç per a tots aquells nadons que van a l’escola i les seves famílies!