• Nins® del bosc

  Grapat Ref. GR-009
  Conté 3 Nins, 3 Nins amb barret de copa, 3 saquets de feltre, 3 gorrets de feltre, 1 tapete de feltre, 1 mitja esfera, 1 con, 3 bolets, 3 monedes, 2 barres petites i 1 barra gran. Inclou bossa de tela. +10m
  Disponible
  41,80 € Unitat
 • Descripció

  Es converteixen en un element de joc simbòlic per a la creació d’històries i la construcció de Mini Mons. Tot i això, combinats amb altres materials poden acompanyar jocs matemàtics, de llenguatge, sensorials, etc. A més es tracta d’un material no estructurat, per tant permet donar-li una gran quantitat d’usos. L’obertura de possibilitats d’aquests materials afavoreix el pensament creatiu i divergent.

  Diversos elements de joc son insinuacions per a crear Mini Mons, aquells escenaris en miniatura que conviden als nens i nenes a expressar-se i a jugar a través dels seus mons interns que treuen a l’exterior des del joc, la emoció, el moviment, la imaginació,... Són molts els elements que conviden al joc simbòlic, a la invenció de contes i històries,... Els Nins amb barret de copa, amb gorra o sense, són protagonistes de contes i llegendes.

  Grapat és una petita empresa familiar que elabora joguines amb fusta, faig i bedoll, de boscos sostenibles i tints amb base d’aigua no tòxics que compleixen la normativa europea de seguretat de les joguines EN/71-3:2014 + A1:2014 / 2013.

  Cada peça és pintada a mà i única, per tant poden variar una mica. Per a tenir cura de les peces han d’estar en un lloc sec i es poden netejar amb un drap humit i assecar-ho de seguida.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto