• Desodorant sense fragància Salt of the Earth

  Satl of the Earth Ref. SOFT1
  Desodorant natural Unisex sense fragància, és una forma ràpida i senzilla d’eliminar les olors corporals de forma eficaç mentre hidrates la teva pell.
  Disponible
  7,00 € Unitat
 • Descripció

   “Salt of the Earth” és la gama de desodorants totalment naturals que et mantenen fresc durant tot el dia, amb ingredients 100% naturals i delicats amb la pell. 

  Què caracteritza els desodorants de Salt of the Earth?

  1.       Protecció duradora: gràcies a les sals minerals, els extractes de plantes i els seus agents actius presents a les formulacions, la cobertura que ofereixen aquests desodorants es prolonga les 24 hores del dia.

  2.       Sense cercles ni taques blanques: es realment molest trobar-se taques blanques a la roba després de posar-nos un desodorant. Amb aquest desodorants no passa, ja que no contenen ingredients antitranspirants.

  3.       Apte per a vegans: no conté productes d’origen animal, ni han estat provats amb animals.

  4.       Qualitat avalada per premis internacionals: Aquest producte té el reconeixement dels organismes i editorials més importants que verifiquen la seva validesa. Salt of the Earth compta amb més de 15 premis, rebuts en els últims 4 anys de comercialització, incluits el de “millor desodorant natural” per “The Green Parent Magazine”

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto