Crema de cacau vegana

22/03/2018
  • Untada en pa, com a farcit d’un pastís, sobre fruita o en pancakes, la crema de cacau sempre és bona. Aquesta recepta és sana, només utilitza 4 ingredients i fa les delícies de tothom.

  • Ingredients:

    200g d’avellanes torrades

    2-3 cullerades de panela (o equivalent)

    2-3 cullerades de cacau en pols

    50 ml llet vegetal

  • En una batedora de vas posem les avellanes torrades, podem pelar-les si volem, i una mica de llet. Ho triturem, un cop estigui triturat hi afegim la panela i el cacau i tornem a triturar. Hi anem afegint llet vegetal fins que ens agradi la consistència.

    Un cop aconseguida la consistència desitjada ja es pot menjar, o guardar en un pot de vidre a la nevera.

    Les quantitats son orientatives, variaran depenent de si us agrada més o menys dolça, més presa o més líquida. Recordeu que un cop freda a la nevera la consistència canviarà fent-se més densa i espessa.

    Bon profit!

Nonaina


comments powered by Disqus

cercar...

Últimes entrades

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto