Llibres no sexistes per a nens i nenes

12/04/2018
 • Ja tenim Sant Jordi aquí i volem proposar-vos tres llibres que desmunten els rols de gènere i ens parlem d’igualtat.

  El meu gosset vol fer ballet d’Anna Kemp i Sarah Ogilvie (Ed. BLUME)

  Aquesta divertida història ens parla d’un gos que no és com els altres, aquest gosset vol convertir-se en un ballarí!

  Desmunta els estereotips de gènere, al mateix temps que anima als infants a seguir les seves passions i a tenir confiança en ells mateixos. Els textos són clars i divertits i les il·lustracions molt boniques i plenes de detall.

  La princesa rebel d’Anna Kemp i Sarah Ogilvie (Ed. BLUME)

  De les mateixes autores que El meu gosset vol fer ballet, La princesa rebel explica la història d’una princesa que no esta gaire contenta amb el príncep blau i amb el que s’espera d’ella.

  Aquest llibre, com l’anterior amb textos i il·lustracions molt divertits, trenca amb els rols i els prejudicis i anima a les nenes (i als nens) a ser elles mateixes i a escollir lliurement.

  Rosa caramel d’Adela Turín i Nella Bosnia (Ed. Kalandraka)

  Rosa Caramel és un clàssic reeditat ara per Kalandraka, que narra les aventures d’una petita elefanteta que no és com tothom espera que sigui.

  Aquest conte parla de la igualtat entre nens i nenes i de la pressió social per a complir amb les expectatives de gènere. Les il·lustracions son molt boniques, plenes de detalls i transmeten amb molta força el missatge de la història.

  Feliç lectura!

Nonaina


comments powered by Disqus

cercar...

Últimes entrades

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto