Llibres per a tenir cura del medi ambient

14/06/2018
 • Els llibres donen pistes als nens i nenes per a comprendre el món i com funciona; i aquests llibres els ajudaran a entendre perquè hem de tenir cura del medi ambient i com ho podem fer.

  EL GRAN LLIBRE DE L'ECOLOGIA de Mary Hoffman i Ros Asquith (Editorial Juventut)

  Aquest llibre ens ensenya maneres pràctiques de contribuir a cuidar el nostre entorn, com reciclar, apagar llums i aixetes quan no els hem de fer servir, i ens proporciona informació interessant sobre el medi ambient i la relació dels humans i el nostre planeta.

  És un llibre destinat a nens una mica més grans, però és senzill i fàcil de comprendre, al mateix temps que té unes il·lustracions cuidades que els ajuden a entendre el que explica.

   

  EL CAPITÀ SUPERVERD de Ellie Bethel i Alexandra Colombo (Editorial Juventut)

  El Capità Superverd és un superheroi que ajudarà als habitants d’una ciutat que es troba envaïda per deixalles.

  A través d’una història i unes il·lustracions divertides, cuidades i boniques els més petits de la casa entendran perquè s’ha de reduir, reciclar i reutilitzar al mateix temps que gaudiran llegint-lo!

Nonaina


comments powered by Disqus

cercar...

Últimes entrades

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto