Untada en pa, com a farcit d’un pastís, sobre fruita o en pancakes, la crema de cacau sempre és bona. Aquesta recepta és sana, només utilitza 4 ingredients i fa les delícies de tothom.
Ingredients:
200g d’avellanes torrades
2-3 cullerades de panela (o equivalent)
2-3 cullerades de cacau en pols
50 ml llet vegetal
En una batedora de vas posem les avellanes torrades, podem pelar-les si volem, i una mica de llet. Ho triturem, un cop estigui triturat hi afegim la panela i el cacau i tornem a triturar. Hi anem afegint llet vegetal fins que ens agradi la consistència.
Un cop aconseguida la consistència desitjada ja es pot menjar, o guardar en un pot de vidre a la nevera.
Les quantitats son orientatives, variaran depenent de si us agrada més o menys dolça, més presa o més líquida. Recordeu que un cop freda a la nevera la consistència canviarà fent-se més densa i espessa.
Bon profit!