Select Page

Nonaina i jo

Soc la Lina Costa, soc graduada en Comunicació i m’he especialitzat en creació de contingut, redacció i periodisme. Escric sobre temes relacionats amb l’educació, la criança, l’ecologia i el consum responsable. La maternitat ha fet que canviï la meva mirada sobre el món i crec que canviant com criem podem canviar com vivim.

Si no es pot jugar no és la nostra revolució!

Formació

Soc graduada en Comunicació, amb un post-grau en Comunicació Digital per la Transformació Social i un màster en Periodisme Digital i Noves Narratives. He seguit diversos cursos d’escriptura, entre ells Redacció i Estil a l’Ateneu d’Escriptura Barcelonès. He publicat articles i treballs periodístics a El Setembre i a l’És l’Ou Butlletí, entre altres.

He fet xerrades a diverses escoles, grups de criança i a la Fira d’Economia Social de Catalunya 2018, a Biocultura 2019; he estat participant a la Taula d’experiències en consum responsable de joguines a la IV Fira de Consum Responsable i Economia Social i Solidària de Barcelona, així com he participat a l’Alterna’t de Manlleu en les seves primeres edicions.

Escric per compartir tot allò que crec que pot ajudar a canviar les coses, a millorar, a fer una societat més justa i donar veu a aquells que no sempre la tenen. Crec fermamanent que les xarxes socials i els mitjans digitals tenen la clau de futur tant en la comunicació com en la transformació social, i m’agradaria poder aportar-hi el meu granet de sorra.

Si voleu contactar amb mi, podeu enviar-me un correu a hola@nonaina.cat.