Select Page

Ara que ve l’estiu i augmenten les temperatures hi ha molts pares que ens pregunten quins portanadons són els més adequats per a aquest clima.

Amb el porteig els nadons i els seus pares estan en estret contacte, fet que pot ocasionar calor, per això és important tenir en compte que utilitzar roba de cotó o altres fibres naturals permet una millor transpiració, i per tant no augmenta tant la temperatura com les fibres sintètiques. També podem pensar que el nadó no cal que vagi vestit dins un portanadons, que amb el bolquer ja n’hi ha prou, ja que el portanadons és una capa de roba que hem de tenir en compte.

Per aquest motiu volem donar-vos les millors opcions per a portejar els vostres fills i no passar (tanta) calor.

Fulards lleugers

Són fulards teixits fabricats amb teixits més lleugers i més frescs, però igual de resistents. Amb aquest portanadons podem escollir el nus que ens vagi millor, i quan fa calor podem utilitzar nusos que només posin una capa de tela embolcallant el nostre fill, com per exemple el nus cangur.

Bandolera

La bandolera és ideal per a l’estiu, ja que té els avantatges del teixit de fulard però sense la necessitat de fer el nus, per tant és més ràpid de posar i treure. A més la bandolera només afegeix una capa de roba al nostre nadó.

Onbuhimo

Aquest tipus de portanadons d’origen asiàtic és molt fresc, ja que esta confeccionat amb una sola capa de tela. És molt útil amb nens més grans, que ja s’aguanten drets, d’aquesta manera és més ràpid de posar que un fulard o que una motxilla. És un portanadons per a portejar a l’esquena.

Portanadons lleugers

Aquests portanadons són ideals per a anar a la platja o a la piscina, al ser una xarxa s’asseca més ràpid en cas que es mulli. També, la seva xarxa permet una millor ventilació i una temperatura més baixa per al nadó.

Foto de Kyle Nieber.