• Sobre Nonaina

    Quan esperem una criatura ens plantegem quin tipus de criança respon més a les nostres necessitats, ens plantegem si volem fer el “que fa tothom” o si sentim que volem una relació diferent amb els nostres fills. La criança respectuosa o amb afecte, vol respectar els ritmes i les necessitats dels nostres petits, i acompanyar-los en el seu creixement de la manera més humana possible.

    Aquesta manera de tenir cura dels nostres fills no és nova sinó que consisteix en seguir els nostres instints i pensar que els nadons són persones i com a tal tenen necessitats que han de ser respostes per els seus pares.

    Nonaina és una botiga on-line de productes per a nadons i les seves famílies que neix de la meva experiència com a mare i volem donar resposta a les necessitats que poden sorgir en la criança dels més petits. Per això, tenim portanadons, bolquers de tela, joguines, i altres productes per a nadons. Amb els nostres tallers, xerrades i assessories gratuïtes volem ajudar a les famílies a trobar els productes que responguin a les seves necessitats individuals i com a família.

    Des de Nonaina volem transformar la manera de criar i de viure, valorant i respectant les necessitats dels nadons i dels seus pares, com a persones i com a família.  Un respecte que també sentim per el medi ambient, per això volem promoure l’ús de productes més ecològics, fomentant els reutilitzables, els materials naturals i els processos artesanals.

    Tots els nostres productes són escollits per a la seva qualitat i funcionalitat, buscant productes originals, bonics, útils i que ajudin als pares en la seva criança. 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto